Algemene voorwaarden Walkwithsimon 2018 (Terms and conditions; Dutch only, if you book a journey I will send you a summary in English)

Reissom en betalingsvoorwaarden Spanje-reizen
Betaling 1e termijn a €250,- bij boeking. Na ontvangst van de 1e termijn op mijn Triodos bankrekening is je boeking definitief. De volledige betaling dient drie maanden voor vertrek te zijn bijgeschreven op mijn bankrekening. Tot 5 maanden voor vertrek kun je gratis annuleren. Bij annulering tussen de 5 en 3 maand voor vertrek ontvang je de helft van je 1e termijn retour. Sluit een reis- en annuleringsverzekering af. Bij annulering binnen 3 maanden voor vertrek is de volledige reissom verschuldigd en kun je je eigen annuleringsverzekering inschakelen. Maar bij voorkeur overleg ik over reservering van je reisgeld voor een andere reis. Reizen gaan door bij een minimum aantal van 3 deelnemers. Bij annuleringen op het laatste moment kan de wandeling ook worden geannuleerd, tenzij Walkwithsimon een vertrekgarantie heeft afgegeven. Bij onvoldoende deelnemers krijg je vanzelfsprekend je geld retour.

Inclusief/ exclusief Spanje-reizen
De reissom die je betaalt is voor 16 overnachtingen op slaapzalen of in een tweepersoonskamer, de persoonlijke begeleiding, de organisatie van de reis (route, organisatie van vervoer in Spanje, het regelen van onderdak, advies etc.), klimaatcompensatie. De reissom is exclusief vervoer van en naar Spanje en in Spanje, maaltijden en persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering.

In overleg kan Walkwithsimon tickets voor je boeken. De kosten hiervoor bedragen €20,- per enkele reis.
De reissom is €1.250,- bij boeking en 1e aanbetaling (€250,-) voor 1 januari 2019 van de volgende reis: 17 dagen Camino Francés  april/mei 2019. Bij boeking na 1 januari 2019 is de reissom €1.350,-. Voorwaarden en prijs oktober 2019 worden nog aangepast.

Reissom en betalingsvoorwaarden reizen in Frankrijk en Duitsland

Voor wandelreizen in Frankrijk en Duitsland gelden andere voorwaarden en prijzen, zoals gepubliceerd op de website van Meander Reizen.  

 

Reissom en betalingsvoorwaarden reis Walk of Wisdom Nederland

Try-out
Mijn reizen noem ik een try-out. Enerzijds omdat jij als deelnemer een try-out loopt van de Camino: hoe vind ik het, smaakt het naar meer? Anderzijds omdat ik graag improviseer en goed kijk naar wat past bij mijn reisgroep. En ik kijk bij iedere reis goed naar wat ons wel en niet bevalt en pas zo nodig het programma c.q. de opzet van de reis aan.  
Als gids ben ik eindverantwoordelijk voor het zo soepel mogelijk verlopen van de reis. Ik zal mijn uiterste best doen het iedereen naar de zin te maken en naar vermogen te zorgen voor een goede groepssfeer. Ik ben zelf flexibel en improviseer graag. Ik hecht aan een goede en zorgvuldige communicatie met mijn klanten. Als zaken anders lopen dan verwacht zal ik altijd aangeven wat verandert en dat ook motiveren. Ik verwacht hier van mijn klanten ook wel enige flexibiliteit in, dat benoem ik altijd in de eerste contacten. Met Walkwithsimon boek je een veilige reis, dat staat voorop, maar ook een reis waarop weleens onverwachte dingen gebeuren. Voor reizen met een vastgelegd dagprogramma van 0:00-24:00 uur is er keuze genoeg bij collega's in de reiswereld.

Coaching

Voor individuele coaching zijn er twee mogelijkheden: particulier en via de werkgever. Voor particulieren geldt een tarief van €75,- per afspraak (dit is incl. 21% BTW). Een afspraak duurt plm. 2 1/2 uur. Indien reiskosten van toepassing zijn is het tarief €0,19 ct/km. Voor coaching die door de werkgever of uitkeringsinstantie wordt vergoed wordt een offerte op maat gemaakt en gelden andere tarieven. De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk en worden niet schriftelijk door mij vastgelegd. Over het traject worden vooraf heldere afspraken gemaakt met de cliënt in samenspraak met de werkgever. 
Afspraken die niet binnen 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.
 

​​​​Walkwithsimon Kerklaan 30 C 9751 NN Haren-NL KvK-nummer 68186207. BTW-nummer is vermeld op alle nota's en wordt op verzoek toegezonden. Informatie 24 november 2018 - wijzigingen voorbehouden.